· 

Heerlijk gevulde wrap! Een beetje van mijzelf en een beetje uit een boek...

Oooh ik heb zitten smullen! Inspiratie gehaald uit een kookboek en verder mijn fantasie de vrije loop gelaten. Even opschrijven hoe ik het gemaakt heb. 

 

Voor 3 wraps:

 

-3 wraps

-2 courgettes

- 4 punt paprika's 

- klein blikje jonge kapucijners

-1 pot zongedroogde tomaten in olie

-1 teen knoflook

-sla (ik ben even kwijt hoe het heet......)

-klein gesneden verse basilicum

-wat zwarte olijven naar smaak

-peper en zout naar smaak

 

 

De oven verwarmen op 190 graden.

De courgettes in schijven snijden van 1/2 cm een beetje sprayen met olijfolie en bestrooien met peper en zout en op een bakplaat met bakpapier leggen. De punt paprika's ontpitten en schoonmaken. In hun geheel in een ovenschaal leggen. Ongeveer 30 minuten bakken. 

 

De hele pot met zongedroogde tomaten, zonder de olie, in de blenderen met de knoflook tot een tapenade. Blikje kapucijners legen en omspoelen. 

 

De wraps op 3 borden leggen en besmeren met de tapenade. De courgettes, paprika's, kapucijners, olijven, sla en basilicum verdelen over de wraps. Peper en zout naar smaak toevoegen en oprollen maar!

 

Pas op je vingers, dat je ze er niet bij opeet. Is niet zo vega zeg maar....

Reactie schrijven

Commentaren: 0