· 

ZONDER EI SALADE


Kala Namak of Indian Black Salt is puur en ongeraffineerd zwart zout met een unieke, zwavelachtige smaak die wat weg heeft van gekookte eieren. Daar kunnen wij wel wat mee...

 

INGREDIËNTEN:


* 500 gr tofu (blok)
* 6 el veganaise
* 1 tl mosterd
* 1 tl citroensap
* 1/2 volle tl kala namak (zwart zout)
* 1/4 tl kurkuma
* 1/2 tl hot curry
* snuf cayennepeper
* 2 el edelgist
* 1/2 tl hot paprikapoeder
* 6 lente uitjes, fijngesneden

 

1) laat de tofu goed uitlekken en droog af

 

2) knijp met je handen de tofu klein, niet te fijn (roer-ei grofte)

 

3) voeg alle ingrediënten toe

 

4) laat het nog 30 minuten rusten in de koelkast

 

 

Lekker op een pistolletje met wat komkommer 😍


Reactie schrijven

Commentaren: 0