Dit recept is zo makkelijk en snel klaar en ook al zie je de groenten niet, behalve de erwten, het zit er wel degelijk in!
INGREDIËNTEN VOOR 4 PORTIES:
* 320 gr spaghetti, ongekookt
* 1 kg bloemkool, in roosjes
* 100 gr doperwten
* 250 ml plantaardige melk (ik heb toch maar sojamelk gebruikt)
* 50 gr edelgist
* 1 tl uienpoeder
* teen knoflook, geperst
* lekker veel bieslook + wat ter garnering
* ennuh...2 tl sriracha 😊
1) breng een pan met water aan de kook en kook de bloemkool gaar. Haal de roosjes eruit met een schuimspaan en doe ze in de keukenmachine.
2) kook in dezelfde pan de spaghetti samen met de doperwten en giet af in een vergiet.
3) doe de overige ingrediënten , behalve de bieslook bij de bloemkool en mix tot een mooie dikke saus. Doe op het laatst de bieslook erbij en mix het er even doorheen.
4) de spaghetti met de saus terug in de pan doen en mix goed door elkaar en schep op een bord. Garneer met wat bieslook.
Eetsmakelijk 💚
Reactie schrijven