Bij de toko had ik laatst 1 kg kokosrasp gekocht. Komt vast een keer van pas.... Laat ik nu op deze 2de Kerstdag zin hebben in Bounty, maar dan met een Kerst-twist. Gooooooogle!! Nah, de keuze is weer reuze, dus met de info die ik verzameld heb ben ik aan de slag gegaan....
INGREDIËNTEN VOOR 18 BOUNTY'S:
* 120 gr kokosrasp
* 2-6 el ahornsiroop
* 2 el kokosolie, het liefst niet ontgeurd
* 5 grote dadels of 10 kleine, klein gesneden
* 1-2 el gedroogde cranberry’s
* 200 gr pure chocolade
* snufje zout
1) smelt de chocolade au be marie en leg op een snijplank een stuk bakpapier
2) doe in tussen de overige ingrediënten in een keukenmachine en mix en maal enkele minuten
3) maak van het mengsel bounty bars of bon bon’s en leg ze op het bakpapier en zet in de koelkast of vriezer om de bars hard te laten worden
4) zodra de chocolade is gesmolten en de bars hard zijn, dompel de bars met 2 vorken in de chocolade en leg ze weer terug op het bakpapier.
5) zet weer ongeveer 15 minuten in de koelkast voordat je het gaat serveren. Duuuuuuurt lang....🤪.
Lekker met een kopje thee op de bank en Netflixen maar!
Fijne 2de Kerstdag 🥰
Reactie schrijven