In de nieuwe Allerhande staat dit recept met tonijn, die ik heb geveganiseerd en aangepast. Daar komtie dan...
INGREDIËNTEN VOOR 3-4 PORTIES:
* 600 gr sperziebonen, gebroken en gekookt
* 1 blik bruine linzen, afgespoeld
* 1 pakje Zeesticks (visvervanger)*
* 1 blikje olijven gevuld met citroen
* 250 gr snoeptomaatjes, gehalveerd
* 2 sjalotjes of rode ui, gesneden
* 85 gr veldsla
DRESSING:
* 2,5 el ahornsiroop
* 2 tl Franse mosterd
* 2 el witte balsamico azijn
* 1 teen knoflook, uitgeknepen
Doe alle ingrediënten voor de salade in bijvoorbeeld een ruime ovenschaal.
De ingrediënten voor de dressing goed mengen in bijvoorbeeld een Magic Bullet. Sprenkel over de salade en roer lekker alles door elkaar.
Heeeeeeeerlijk 😍!
Mijn mannen hebben de salade gegeten met gebakken krieltjes.
* de Zeesticks heb ik in de oven goudbruin gebakken. Wil je je geen visvervanger, maar wel een vissmaak dan kan je een noriblad fijn malen en over de salade strooien 😉.
Reactie schrijven