· 

VEGAN KAPSALON


Zo af en toe minder verantwoord eten mag toch best 😋? Dit stond in de Allerhande online (beetje aangepast 😉).

 

 

INGREDIËNTEN VOOR 3-4 PORTIES
- 1 zak Franse friet
- 2 pakjes Kipstuckjes van de Vegetarische slager
- 2 tl kip kruiden
- 1 zakje (boter)sla
- wat radijs, gesneden
- 3 lente ui, in ringen gesneden
- optioneel zoete chilisaus naar smaak

 

SAUS
- 4 el Mayolijn
- 2 tl wasabi pasta
- 1 el water

 

1. Bak de frieten volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking

 

2. Strooi de kip kruiden over de kipstuckjes en bak een beetje knapperig in wat olie

 

3. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een schaaltje en roer goed door en zet aan de kant

 

4. Leg op een plat bord eerst een bodem met sla, daarna de frieten erboven op, dan de gebakken kipstuckjes en de radijs. Daar overheen de saus en garneren met de lente ui. Je kunt er ook nog wat zoete chilisaus overheen doen 😉

 

Dit was smullen mensen!!!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0