Sauzen & Bouillonpoeders

Sauzen & Bouillonpoeders · 01. september 2019
Deze dressing is zo ontzettend lekker bij alle salades. Of zelfs als dipsausje! INGREDIËNTEN: - 6 el vegan mayonaise, bijvoorbeeld Mayolijn - 4-6 tl mosterd - 6 el edelgist - sap van 2 citroenen of 4 el appelazijn - 1-2 el ahornsiroop - 2 tenen knoflook, geperst Doe alle ingrediënten in bijvoorbeeld een Magic Bullet of gebruik een staafmixer. Mix goed door en tadaaaa, daar is de heerlijke dressing 😍. Bewaar wat je over hebt maximaal 2-3 dagen in de koelkast.
Sauzen & Bouillonpoeders · 15. mei 2019
Teriyakisaus vind ik erg lekker door bamigerechten of om kipvervanger in te marineren. Super simpel om zelf te maken! Bewaar wat je over hebt in de koelkast.

Sauzen & Bouillonpoeders · 23. maart 2019
Deze dressing is zo lekker dat het door koude salades kan, maar ook lauwe en warme salades. Beetje te vergelijken met mosterd/honing dressing. Doe er bijvoorbeeld dille doorheen of kruiden wat je lekker vind, maar zonder kruiden is het ook heerlijk!
Sauzen & Bouillonpoeders · 08. februari 2019
Lekker voor bijvoorbeeld over Meatless Loaf. Het water kan je ook vervangen door port 🍷.

Sauzen & Bouillonpoeders · 09. januari 2019
Gert kan zo genieten van sneetjes brood rijkelijk besmeerd met zelfgemaakte veganaise, ui, komkommer en tomaat. Maar dat is zo ontzettend vet 😱 wat mij niet gezond lijkt. Ik zag een gezonde variant!
Sauzen & Bouillonpoeders · 03. januari 2019
Wij vinden de edelgistsaus zo lekker! Je kunt het gebruiken op pasta’s en als groentensaus of dipsaus. Varieer lekker met kruiden die je lekker vind en je hebt steeds weer een andere saus!

Sauzen & Bouillonpoeders · 03. januari 2019
Nadat ik de Zonder Kip Bouillon had gemaakt moest ik uiteraard ook Zonder Rund Bouillon maken. Deze poeder is ook heerlijk en vol van smaak...
Sauzen & Bouillonpoeders · 03. januari 2019
Ik gebruik ontzettend veel bouillon, vegan Knorr Bouillon Keteltje. Dat kan anders, dacht ik! Je kan bouillonpoeder maken door verse groenten lang in de oven te laten drogen en dan blenderen. Ga ik een keer proberen, maar zag dit recept en lekker dat het is….

Sauzen & Bouillonpoeders · 23. augustus 2018
Gisteren kreeg ik een tip, nav de knoflooksaus die ik gemaakt had, dat we zelf heel eenvoudig een veganaise kunnen maken. Ochtendmens 😇 dat ik ben ging meteen aan de slag...... Doe er 1-2 knoflooktenen erbij en wat kruiden en eventueel wat verdunnen met sojamelk of sojayoghurt en je hebt een heerlijke knoflooksaus!
Sauzen & Bouillonpoeders · 12. augustus 2018
Iedereen denkt altijd maar dat ik Wijko gebruik 😂. Al jaaaaaaren niet meer. Ik doe alles op de gok en veeeel proeven. Voor jullie heb ik alle ingrediënten genoteerd 😉, geproefd en zit nu vol 😂😂😂. Goedemorgen!